Nyheter - Historik

2016-04-14

Härmed välkomnar vi Er besökare till TPM:s nya hemsida! Här kommer vi att presentera de senaste stora nyheterna, så håll utkik här efter nya stora beställningar, utvecklingar eller andra större evenemang! Gå gärna in på våra Tjänster och se vad vi kan stå till tjänst med, och önskar Ni veta mer om företaget så gå in på fliken Det här är TPM.

2016-05-05

Nu när sommaren har kommit kan det vara kul för Er Gävlebor att veta att TPM ska ta upp fortsättningen av fasadmålningen på Valbo Köpcentrum som underleverantör åt Mej Bygg AB! Den grå-skiftande nyansen vi målade sommaren 2015 ska även tillämpas på övriga delar av byggnaden, men även butikerna som ska byggas i den nya vingen av köpcentrumet kommer målningsbehandlas av TPM!

2016-05-05
TPM vill härmed annonsera om vårt nya samarbete med Redeko i Gävle. Vi känner oss väldigt trygga med att ha fått komma till en redovisningsbyrå med spetskompetens i sitt område. Vårt nära arbete med i synnerhet Kontorschefen Gunilla Noreng har förenklat vår dagliga syn på våra ekonomiska aspekter och vi ser nya möjligheter varje dag! Länk till Redeko finner Ni här!

2016-06-20

Sommaren är i fullgång och likaså vårt team som underhåller kundtankarna åt AGA Gas och Air Liquide runt om i landet! Vårt samarbete med dessa två företagsjättar ger oss möjligheten att utvändigt tvätta och målningsbehandla över 200 tankar bara i år i Sverige och Norge. Processen för underhållandet av cisternerna har även förenklats betydligt sedan TPM investerade i sina två egna liftbilar med en nåbar höjd på 18 meter!

2016-06-20

Innovationsbenägenhet är en egenskap som TPM alltid haft, ett särskilt exempel kan urskiljas på Scandic Järva Krog strax norr om Stockholm! Vi har bedrivit fasadrenovering där sedan sommaren 2015, och nu när slutbesiktningen inte är långt borta har vi tagit hjälp av hantverkskunniga reparbetare för behandling av ett svåråtkomligt utrymme på hotellet. Med hjälp av företaget Klätterservice AB kommer vi snart att helt ha färdigställt vårt arbete åt Pandox AB! Länk till Klätterservice AB finner Ni här!

2016-09-14

Vi har i höst bidragit med assistans till Triennium Fastighetsentreprenad AB vad beträffar uppfräschning av ett antal lekplatser runt om i Gävle. Arbetet omfattar skrapning och övriga målningsarbeten av anläggningarnas gungor, rutschkanor, ställningar med mera. Så när Ni ser Era barn leka i klätterställningarna så kan TPM mycket väl varit där med penseln! Länk till Triennium finner Ni här!

2016-09-14

Ännu ett omfattande jobb åt AGA Gas AB är i full gång i Sandviken. Deras anläggning kallad Kolonnen och dess 45 meter höga kyltorn har varit i behov av bland annat blästring och rostskyddsmålning, och kommer att kunna betraktas färdig i all sin prakt och glans senare under hösten. Just det här är en typ av uppdrag som TPM hanterat återkommande under cirka 3 decennier, tidigare utförda åt bland annat just AGA i Avesta, Stenungsund och Luleå.

2016-11-08

TPM och AGA Gas har nu tecknat ett 3-årigt avtal som avser underhållsmålning av produktionsenheter i hela Norden och likaså för regionerna i Baltikum! Under 16 år har TPM också verkat som avtalad leverantör för underhållsmålning till deras kundtankar runt om i Norge & Sverige. Förhoppningsvis kan även detta nyvunna samarbete generera fler tillväxtmöjligheter i framtiden!